14. září 2010

Máte rádi Altoids vzhled ??

Mezi bastlíři jsou populární plechové krabičky od bonbónů Altoids. U nás  se ve stejných krabičkách prodávaly bonbóny Energit. Loni jsem pro tuto krabičku navrhl univerzální plošný spoj a s dětmi na kroužku jsem do ní postavili několik zařízení. Nyní se již u nás Energit prodává v novém kulatém obalu, který už se moc pro bastlení nehodí.
Nevíte někdo kde sehnat původní krabičky ??
Pište na ondra zavináč ok1cdj.com
Díky...

6 komentářů:

Alex řekl(a)...

Ondro,
podobné jsem ještě nedávno kupoval ("živím" se tím v autě abych neusnul), ale v lékárně. Podívám se příležitostně, jestli to změnini nebo to mají i nadále v tomhle provedení. Já je používám jako šuplíčky na drobné součástky.
Alex OK1VOF / OK4AS

Unknown řekl(a)...

V Pardubicích i v lékárnách mají už jen ty nové...

Alex řekl(a)...

Tak jsem se konečně stavil v lékárně pro svoji "řidičskou" drogu ENERGIT, a taky už mají jen ty zakulacené krabičky. A navíc v téměř shodné ceně s těmi origoš (30.-Kč) jich je na kusy 3/5 a na množství méně než 50% (23g oproti 50). Takže ENERGITE bye bye. Aler tech krabiček je škoda.
Alex OK4AS / OK1VOF

Mirek OK2FUG řekl(a)...

Ahoj Ondro,
tady jsem jich objevil spousty :-)
http://cgi.ebay.com/8-hinge-top-tins-same-size-Altoids-silver-315-/130470489850?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e60a5aefa#ht_2262wt_907
Kontaktuji jeste znamou z G a dam vedet.

Anonymní řekl(a)...

V Marks & Spencer mají identické krabičky jako od Altoids s podobnými bonbony na pokladně.

BenAsh řekl(a)...

Omylem jsem koupil v takové krabičce bombońy Fischermans Friend v domění že jsou lékořicové, nic odpornějšícho jsem v hubě ještě neměl!!! Ještě že v akci stály jen 15 kaček