15. října 2006

Rádio ovládané přes internet III.

Každý dobrý skutek má být po zásluze potrestán. Chtěl sem se v tomto seriálu podělit o zkušenosti a instalací dálkově ovládaného TCVR, který mám u sebe v práci. Bydlím totiž v domě kde nemůžu mít absolutně žádnou anténu a občas si i rád doma poslechnu co se děje na pásmech a tohle bylo pro mě jediné řešení. Myslel sem že tento popis by mohl pomoct lidem, kteří jsou na tom podobně jako já, ale zanedlouho vyjde na stánkách OK2KKW tento článek (link už je nefunkční kopie je zde a vydaný upravený článek) kde mě a OL2R obviňují z použití dálkově ovládaného TCVR ve VKV závodech. Musím říct že nic takového nepoužíváme a ani sme nikdy nepoužívali. Jsem pro zákaz těchto technologijí v jakýkoliv závodech na KV i VKV.

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Hi, nez se Ondro hrabat na cizich serverech, bylo by mozna lepsi se opravdu zasadit o navrzenou zmenu ve Vseobecnych podminkach VKV zavodu. Budeme se tesit, jak Rada CRK odsouhlasi navrzenou zmenu.
73
vpz

PS: v textu mas nekolik hrubych pravopisnych chyb

Unknown řekl(a)...

Nikde se nehrabu staci si jen logovat ze kterych stranek se na moje stranky chodi, to je cele... umi to i obycejny toplist (www.toplist.cz).

Anonymní řekl(a)...

Ahoj Ondro,

w2k jsou free software? BTW, totez jde udelat na opravdu svobodnem SW s vyuzitim hamlib, speakfreely a trochy perloveho lepidla a nemusim si domu tahat takovy humus, jako Skype...

73, Karel UHU

Unknown řekl(a)...

Karle, to mas pravdu... na linuxu jde ulepit cokoliv ale zabira to cas a ten ja nemam. Linux me castecne zivi a je mi i blizsi nez widle. Ale casu je malo a hamradio deluxe je hotovy free produkt bez potreby lepidla a ovladani je dost perfektni.

Ondra